Om Oss

Jalo, Communication & Data ett svenskt familjeföretag som importerar och säljer Surfplattor, mobiltelefoner, Data, Hemelektronik och tillbehör av hög kvalitet. Design och klass till förståndiga priser. Grundidén är enkel, - Alla skall ha råd att få den senaste teknik.


Billigare.eu är en webbshop som specialiserar sig på att ta fram och erbjuda exklusiva produkter till priser som alla skall kunna ha råd med. Det betyder bland annat att vi erbjuder mobiltelefoner till priser långt under de etablerade konkurrenternas liknande modeller.


Arbetet med att hitta dessa produkter, att få till bra priser och leveranser är ett tidsödande arbete som tar upp stora delar av vår arbetsdag.


Vi på Jalo, Communication & Data har därför i dagsläget ingen kundtjänst på telefon utan vi hänvisar istället till e-mail eller kontaktformulär.


Vi har som mål att svara på alla förfrågningar senast inom 24 timmar.


Gäller ärendet en redan köpt vara som har ett problem så prioriteras dessa mail.

Vid problem med en redan köpt vara så ber vi er lämna mobilnummer så ringer vi upp er om vi tror att det kan snabba på ärendet.


Vi arbetar proaktivt och jobbar på att framöver lansera en supportsida med guider, manualer, nedladdningsbara filer, etc.


När det är klart skickar vi ut ett mail och annonserar det på vår framsida.


Vi hänvisar alla förfrågningar till vår info mail info (at) Jalo, Communication & Data eller till detta formulär.

http://billigare.eu/index.php?route=information/contact